Toitumise kunst, National Geographicu erinumber

Toitumise kunst, National Geographicu erinumber

Aeg on universaalne metronoom: enamikul meist keerleb kogu elu – nii töö kui ka vaba aeg – ajakavade, kokkulepitud kohtumiste, kalendrite ning minuti-, tunni- ja päevarütmi ümber. Naljakal kombel töötab meie keha samamoodi. Tal on suur tahtmine viia su tegevused vastavusse kellaajaga, mil sa neid teed.

Kogu dieeditööstus on kulutanud palju aega söömise „mida“ osa käsitlemisele. Me teame, et puuviljad on paremad kui friikartulid, pähklid on paremad kui kartulikrõpsud ja lõhe võib olla lausa täiuslik toit. Samas aga oleme pühendanud vähe aega ajale – toitumisvõrrandi „millal“ osale. Nagu selgub, on suured teaduslikud läbimurded hakanud tõestama, et mis toitumisse puutub, siis palju oleneb ajastusest.

Oleme koondanud siia kõik uusimad uuringutulemused, et saaksid õppida, millal süüa – ikka selleks, et su tervis oleks võimalikult hea ja stressitase võimalikult madal ning et sa tuleksid toime kõigi päeva jooksul ette tulevate olukordadega. Õige ajastuse meetod ei ole nii range, et sa peaksid vohmima iga päev kell 10.23 mustikaid või sööma kell 16.07 kausitäie spinatit. Selle asemel õpid oma söömisharjumuste abil keha ööpäevarütmi niimoodi ära kasutama, et toitu kõige paremini omastada ja sellest kõige rohkem kasu saada. Õige ajastuse toitumisviis aitab sul saavutada oma tervisealased eesmärgid, olgu selleks nelja või kahekümne kilo alla võtmine, vererõhu alandamine, põlvevalu leevendamine või igaks päevaks vajaliku energia saamine.

Erinumber ilmub 2024. aasta jaanuari lõpus.

Tellimine
Üksiknumber
NaN €
Näita käibemaksuga
Toitumise kunst, National Geographicu erinumber

Toitumise kunst, National Geographicu erinumber

Tellimine
Üksiknumber
NaN €
Näita käibemaksuga

Kirjeldus

Aeg on universaalne metronoom: enamikul meist keerleb kogu elu – nii töö kui ka vaba aeg – ajakavade, kokkulepitud kohtumiste, kalendrite ning minuti-, tunni- ja päevarütmi ümber. Naljakal kombel töötab meie keha samamoodi. Tal on suur tahtmine viia su tegevused vastavusse kellaajaga, mil sa neid teed.

Kogu dieeditööstus on kulutanud palju aega söömise „mida“ osa käsitlemisele. Me teame, et puuviljad on paremad kui friikartulid, pähklid on paremad kui kartulikrõpsud ja lõhe võib olla lausa täiuslik toit. Samas aga oleme pühendanud vähe aega ajale – toitumisvõrrandi „millal“ osale. Nagu selgub, on suured teaduslikud läbimurded hakanud tõestama, et mis toitumisse puutub, siis palju oleneb ajastusest.

Oleme koondanud siia kõik uusimad uuringutulemused, et saaksid õppida, millal süüa – ikka selleks, et su tervis oleks võimalikult hea ja stressitase võimalikult madal ning et sa tuleksid toime kõigi päeva jooksul ette tulevate olukordadega. Õige ajastuse meetod ei ole nii range, et sa peaksid vohmima iga päev kell 10.23 mustikaid või sööma kell 16.07 kausitäie spinatit. Selle asemel õpid oma söömisharjumuste abil keha ööpäevarütmi niimoodi ära kasutama, et toitu kõige paremini omastada ja sellest kõige rohkem kasu saada. Õige ajastuse toitumisviis aitab sul saavutada oma tervisealased eesmärgid, olgu selleks nelja või kahekümne kilo alla võtmine, vererõhu alandamine, põlvevalu leevendamine või igaks päevaks vajaliku energia saamine.

Erinumber ilmub 2024. aasta jaanuari lõpus.

0
© AS Äripäev 2000-2024
  • Aadress: Vana Lõuna 39/1, 19094 Tallinn
  • Klienditugi: 667 0099 (8:15-17:00)
  • E-post: [email protected]