09:15 – 09:50
Saabumine ja hommikukohv
Toimumiskoht:
Radisson BLU Hotel Olümpia
Kaheteistkümnes jaekettide-tootjate-hulgikaupmeeste ühisseminaril saavad taas kokku jaekettide ostujuhid, tootjate ja hulgikaupmeeste müügijuhid ning suurkliendihaldurid.
Seminari keskendub sortimendi ja hinnamuutustele ning sellele, kuidas tarbijad on selle kõik vastu võtnud.
Miks tasub osaleda?
Seminarile on oodatud tootjate ja hulgikaupmeeste müügimeeskonnad, ettevõtete juhid, jaekettide ostuinimesed ja juhid.
Seminari soodushind kuni 28. veebruarini on 269 eurot (km-ga 322,80 eurot). Täishind 349 eurot (km-ga 418,80 eurot).
Lisainfo sisu ja osalemist puudutavates küsimustes võtta ühendust Maarit Eerme, telefon 514 4884, e-post [email protected]
Seminaril oma toodete ja teenuste esitlemisest huvitatud ettevõtetel palume kirjutada e-mailile [email protected]
09:15 – 09:50
Saabumine ja hommikukohv
09:50 – 10:00
Moderaatori avasõnad
Nele Peil Kaupmeeste Liidu tegevjuht
10:00 – 10:30
Vastuväited ja nendega toimetulek
Marge Vellesalu Koolitaja ja ettevõtja
10:30 – 10:45
Jaeketi vaade läbirääkimistele
Iris Hansom Selveri Põhja-Eesti piirkonnajuht
10:45 – 11:15
Toidukaupade juurdehindlused Eesti toidupoodides võrreldes lähiriikidega
Anton Delbarre Eurocommerce'i peaökonomist
Ettekandes vaatab Debarre süvitsi toidukaupade juurdehindluste andmetele ning räägib sellest, milline on inflatsioonikriisi mõju hinnakujundusstrateegiatega.
11:15 – 12:00
Ostu mustrid toidukaupluste külastamisel
Kaisa Esko Kantar Emori uuringuekspert
12:00 – 13:00
LÕUNA
13:00 – 13:30
Pakendite uued nõuded ja regulatsioonid. Kuidas see mõjutab sortimenti ja toodete hindu?
Sigrid Soomlais Keskkonnaministeeriumi keskkonnakorralduse osakonna juhataja
13:30 – 14:00
Ostujuhi töönädal
Oliver Rist Coopi ostudirektor
14:00 – 14:30
Vestlusring: Sortimendi ja tootevaliku optimeerimine
Annika Oja Orkla Eesti turundusdirektor
Kadri Karus Maxima Eesti esmatarbekaupade grupijuht
Bruno Isand Mobec müügidirektor
14:30 – 15:00
KOHVIPAUS
15:00 – 15:15
Toiduainetööstuse väljakutsed
Sirje Potisepp Toiduliidu juht
15:15 – 15:45
Private labelite võidukäik hinnaturunduskampaaniates
Kaimo Niitaru Prisma Peremarketi sortimendidirektor
15:45 – 16:20
Vestlusring: Raiskamise vähendamine, allahindluskampaaniad ning toodete saadavuse parandamine
Hele Hammer Telema juhatuse esimees, finants- ja tarneahelaekspert
Talis Raak Rimi Eesti Food ostujuht
Iris Hansom Selveri Põhja-Eesti piirkonnajuht
16:20 – 16:30
Moderaatori lõpusõnad
Nele Peil Kaupmeeste Liidu tegevjuht
Toimumiskoht:
Radisson BLU Hotel Olümpia
Kaheteistkümnes jaekettide-tootjate-hulgikaupmeeste ühisseminaril saavad taas kokku jaekettide ostujuhid, tootjate ja hulgikaupmeeste müügijuhid ning suurkliendihaldurid.
Seminari keskendub sortimendi ja hinnamuutustele ning sellele, kuidas tarbijad on selle kõik vastu võtnud.
Miks tasub osaleda?
Seminarile on oodatud tootjate ja hulgikaupmeeste müügimeeskonnad, ettevõtete juhid, jaekettide ostuinimesed ja juhid.
Seminari soodushind kuni 28. veebruarini on 269 eurot (km-ga 322,80 eurot). Täishind 349 eurot (km-ga 418,80 eurot).
Lisainfo sisu ja osalemist puudutavates küsimustes võtta ühendust Maarit Eerme, telefon 514 4884, e-post [email protected]
Seminaril oma toodete ja teenuste esitlemisest huvitatud ettevõtetel palume kirjutada e-mailile [email protected]
09:15 – 09:50
Saabumine ja hommikukohv
09:50 – 10:00
Moderaatori avasõnad
Nele Peil Kaupmeeste Liidu tegevjuht
10:00 – 10:30
Vastuväited ja nendega toimetulek
Marge Vellesalu Koolitaja ja ettevõtja
10:30 – 10:45
Jaeketi vaade läbirääkimistele
Iris Hansom Selveri Põhja-Eesti piirkonnajuht
10:45 – 11:15
Toidukaupade juurdehindlused Eesti toidupoodides võrreldes lähiriikidega
Anton Delbarre Eurocommerce'i peaökonomist
Ettekandes vaatab Debarre süvitsi toidukaupade juurdehindluste andmetele ning räägib sellest, milline on inflatsioonikriisi mõju hinnakujundusstrateegiatega.
11:15 – 12:00
Ostu mustrid toidukaupluste külastamisel
Kaisa Esko Kantar Emori uuringuekspert
12:00 – 13:00
LÕUNA
13:00 – 13:30
Pakendite uued nõuded ja regulatsioonid. Kuidas see mõjutab sortimenti ja toodete hindu?
Sigrid Soomlais Keskkonnaministeeriumi keskkonnakorralduse osakonna juhataja
13:30 – 14:00
Ostujuhi töönädal
Oliver Rist Coopi ostudirektor
14:00 – 14:30
Vestlusring: Sortimendi ja tootevaliku optimeerimine
Annika Oja Orkla Eesti turundusdirektor
Kadri Karus Maxima Eesti esmatarbekaupade grupijuht
Bruno Isand Mobec müügidirektor
14:30 – 15:00
KOHVIPAUS
15:00 – 15:15
Toiduainetööstuse väljakutsed
Sirje Potisepp Toiduliidu juht
15:15 – 15:45
Private labelite võidukäik hinnaturunduskampaaniates
Kaimo Niitaru Prisma Peremarketi sortimendidirektor
15:45 – 16:20
Vestlusring: Raiskamise vähendamine, allahindluskampaaniad ning toodete saadavuse parandamine
Hele Hammer Telema juhatuse esimees, finants- ja tarneahelaekspert
Talis Raak Rimi Eesti Food ostujuht
Iris Hansom Selveri Põhja-Eesti piirkonnajuht
16:20 – 16:30
Moderaatori lõpusõnad
Nele Peil Kaupmeeste Liidu tegevjuht
Konverentsi materjalide ja sisu kopeerimine, salvestamine, reprodutseerimine või levitamine on ilma AS Äripäeva kirjaliku nõusolekuta keelatud.
Korraldaja võib üritusel teha pilte, videoid ja helisalvestisi ning jagada neid nii osalejatega kui ka avalikes meediakanalites, samuti kasutada sarnaste ürituste turundamiseks.
Täpsemat teavet andmete kasutamise kohta leiab Äripäeva Privaatsustingimustest.
Reklaam
Kui soovite tutvustada oma ettevõtet konverentsil, siis võtke ühendust [email protected] või 667 0105.
Palume teatada mitteosalemisest kirjalikult vähemalt 10 tööpäeva enne ürituse toimumist aadressil [email protected] .
Sellisel juhul tagastame laekunud osalustasu või tühistame veel tasumata arve.
Kui teatate mitteosalemisest 5-9 tööpäeva enne konverentsi kuulub tasumisele 50% arvest.
Kui teatate mitteosalemisest hiljem või unustate teatada, osalustasu ei tagastata ja tasumisele kuulub 100% arvest.
Aadress
Radisson BLU Hotel Olümpia, Liivalaia 33, 10118 TallinnMaarit Eerme | kaubandus.ee juht | 514 4884 | [email protected]