Kalakokad Kalastajaga

Kalakokad Kalastajaga
Hanno Kask
Lehekülgi: 160
Kirjastus: Kalastaja

"Kalakokad Kalastajaga" on emotsionaalne ja meeleolukas lugemine kokkadest nende köögis. Kalastaja käib koos fotograafiga erinevates Eestimaa paikades, kokkab koos kokkadega ja pildistab protsessi.

Kui ühelt poolt on see raamat kokkamisest ja sellest, kuidas kaladest süüa teha, siis teiselt poolt on tegemist raamatuga kalakokkadest. Mitte kokaraamat vaid kokkade raamat, ehkki sugugi kõik neist ei luba ennast kokaks nimetada. Raamat sellest, kuidas inimesed, kes fännavad head toitu ja söögitegemist, värskest kalast süüa teevad. Millised on nende tõekspidamised, lemmiktoidud ja valmistamise viisid, nipid, kokatarkused ning ka maailmavaade laiemalt. Kes eelistab lihtsat naturaalset kalamaitset, kes väärindab väheväärtuslikku kala, kelle toitude kreatiivseks jõuks on laiskus või kes liigub mängleva kergusega tipptasemel kokakunsti kõrgeimatel astmetel. Kõik nad teevad oma asja südamega.

Raamat ei ole klassikaline retseptiraamat vaid siin antakse edasi kalatoitude valmistamise ideid, viise ja nippe. Lisaks on palju pilte illustreerimaks kokkade tegevust ja toidu valmistamist. Kokkamine on põnev.

Tellimine
Paberraamat
TARNE 3-4 tööpäeva
NaN €
Näita käibemaksuga
Kalakokad Kalastajaga

Kalakokad Kalastajaga

Hanno Kask
Tellimine
Paberraamat
TARNE 3-4 tööpäeva
NaN €
Näita käibemaksuga

Kirjeldus

"Kalakokad Kalastajaga" on emotsionaalne ja meeleolukas lugemine kokkadest nende köögis. Kalastaja käib koos fotograafiga erinevates Eestimaa paikades, kokkab koos kokkadega ja pildistab protsessi.

Kui ühelt poolt on see raamat kokkamisest ja sellest, kuidas kaladest süüa teha, siis teiselt poolt on tegemist raamatuga kalakokkadest. Mitte kokaraamat vaid kokkade raamat, ehkki sugugi kõik neist ei luba ennast kokaks nimetada. Raamat sellest, kuidas inimesed, kes fännavad head toitu ja söögitegemist, värskest kalast süüa teevad. Millised on nende tõekspidamised, lemmiktoidud ja valmistamise viisid, nipid, kokatarkused ning ka maailmavaade laiemalt. Kes eelistab lihtsat naturaalset kalamaitset, kes väärindab väheväärtuslikku kala, kelle toitude kreatiivseks jõuks on laiskus või kes liigub mängleva kergusega tipptasemel kokakunsti kõrgeimatel astmetel. Kõik nad teevad oma asja südamega.

Raamat ei ole klassikaline retseptiraamat vaid siin antakse edasi kalatoitude valmistamise ideid, viise ja nippe. Lisaks on palju pilte illustreerimaks kokkade tegevust ja toidu valmistamist. Kokkamine on põnev.

Lisainfo

Hanno Kask
Lehekülgi: 160
Kirjastus: Kalastaja
© AS Äripäev 2000-2025
  • Aadress: Vana-Lõuna 39/1, 19094 Tallinn
  • Klienditugi: 667 0099 (8:15-17:00)
  • E-post: [email protected]